dimarts, 2 d’octubre del 2012

BENVINGUTS AL CURS 2012-2013

Hola comunitat educativa de la vostra escola, comencem aquest nou curs actualitzant una mica tard el nostre blog de cicle inicial... però aquí ho teniu!!!
No deixeu d'entrar, de participar i dir-nos els vostres comentaris!!

5 comentaris:

  1. Hola, soy madre de una niña de primero y me encantaría que colgaseis alguna foto ya que no hay ninguna de este curso y el bloc es una pequeña ventana para poder ver el día a día de nuestros hijos en el colegio.
    Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Es verdad y sentimos no haber colgado hasta ahora ninguna foto pero el día a día de la escuela nos impide llevar a cabo esta propuesta tal y como nos gustaría. Hoy empezaremos a colgar fotos del trabajo de nuestros alumnos y vuestros hijos.

      Espero que os guste!!
      Gracias por participar y hacernos llegar tu comentario.

      Elimina
  2. Trobo que falta una mica més de moviment al blog, sobretot dels de primer, és molt agraït pels pares aquests moments mirant les fotos del que fan i sobretot quan es comparteix amb els nostres fills/es i poden mostrar el nostre interés per els seus moments més màgics a l'escola.

    ResponElimina
  3. Jo també sóc una mare i trobo a faltar moments o estones que podem compartir amb aquet blog els nens de primer, ja ho vaig dir a la reunió.
    Son moltes vegades desde que va començar el curs que entro al blog, per aixó ho vaig comentar perque es una manera de veure el que es expliquen els vostres alumnes.
    Gracies.

    ResponElimina
  4. Jo també trobo a faltar alguna foto dels nens de primer, és un record que ens queda pel futur, ja que són coses que ells viuen sense nosaltres i després els fa il.lusió explicar-les mirant-les penjades al blog. Si us plau, penjeu alguna.

    Gràcies.

    ResponElimina